Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Termeni si conditii

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.yavez.ro

Magazinul online YAVEZeste administrat si detinut prin intermediul site-ului www.YAVEZ.ro de catre YAVEZ  UNLIMITED S.R.L., cu sediul social in Str. Ciobanasului 4-6, Bucuresti, Sector 2, avand CUI 43460991, si nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/17410/2020.

Vanzatorul: este reprezentat de YAVEZ UNLIMITED SRL prin intermediul site-ului www.yavez.ro.

Cumparatorul: reprezinta persoana, firma sau alta entitatea juridica care acceseaza Site-ul si plaseaza o Comanda.

Comanda: reprezinta documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Cumparatorului Bunuri si Servicii, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa efectueze plata acestora.

Contractul: reprezinta comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea Contractului are loc in momentul confirmarii comenzii de catre Vanzator.

Prin accesarea si utilizarea Site-ului www.yavez.ro sau cumpararea bunurilor prezentate pe acest site va exprimati acceptul fata de dispozitiile prezentului document, precum si a Politicii de Confidentialitate care face parte integranta din acesta, si va obligati sa il verificati periodic. Va recomandam sa cititi cu atentie aceste documente.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile, fara o notificare in prealabil sau fara precizarea motivelor. Modificarile vor fi realizate prin actualizarea acestui document, devenind obligatorii si cu efect imediat. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile realizate, va rugam sa incetati accesarea si utilizarea Site-ului. Continuarea accesarii si utilizarii Site-ului sau cumpararea Bunurilor si Serviciilor prezentate pe Site de catre dumneavoastra dupa modificarea prezentului document va constitui acceptarea modificarilor realizate.

Modificarea termenilor de utilizare a serviciilor: Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

Site-ul nostru va pune la dispozitie informatiile in scop informativ general si nu garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.yavez.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare. Societatea YAVEZ UNLIMITED SRL, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software.

Proprietatea intelectuala: 

YAVEZ UNLIMITED SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o alta forma perceptibila de catre oameni.

Intregul continut al site-ului www.yavez.ro este proprietatea YAVEZ UNLIMITED S.R.L. si este protejat de legea dreptului de autor, neputand fi preluat, copiat partial sau integral sau folosit pentru crearea de opere derivate fara acordul expres scris in prealabil al proprietarului. Folosirea in alt scop decat cel personal sau non-comercial este strict interzisa.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea YAVEZ UNLIMITED SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea YAVEZ UNLIMITED SRL.

Accesul si utilizarea paginii www.yavez.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.yavez.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.yavez.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.yavez.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.yavez.ro.

Neangajarea raspunderii: Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor YAVEZ UNLIMITED SRL. YAVEZ UNLIMITED SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului; neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;  inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, YAVEZ UNLIMITED SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.yavez.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.yavez.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea YAVEZ UNLIMITED SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web www.yavez.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.yavez.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

www.yavez.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. YAVEZ UNLIMITED SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze YAVEZ UNLIMITED SRL prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile YAVEZ UNLIMITED SRL, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de YAVEZ UNLIMITED SRL utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

YAVEZ UNLIMITED SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul www.yavez.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre YAVEZ UNLIMITED SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre YAVEZ UNLIMITED SRL a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de YAVEZ UNLIMITED SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului. YAVEZ UNLIMITED SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site

Cum comand? Accesand site-ul puteti naviga printre categoriile de produse si, de acolo, pe pagina individuala a fiecarui produs, veti vedea informatii detaliate (mai multe poze, marimile si stocul disponibil – actualizate constant etc).

Dupa ce va decideti asupra unui produs dorit, de pe pagina respectivului produs apasati butonul “Adauga in cos”. Dupa alegerea produselor, cand doriti sa plasati comanda, mergeti in “Cosul de Cumparaturi” dand click pe butonul corespunzator.

Confirmati comada: pentru a revizui comanda, produsele dorite, cantitatea lor, subtotalul, metoda de plata si plata finala. “Plaseaza comanda” va va trimite la ultima confirmare pe care va trebui s-o faceti pentru a plasa comanda.

Modalitati de plata: Plata poate fi facuta fie in sistem ramburs, fie cu cardul bancar.

Modalitatea de plata ramburs permite achitarea comenzii in numerar, in momentul livrarii, catre reprezentantul curierului. In acest caz, este indicat ca in ziua primirii coletului sa aveti pregatita suma integrala aferenta produselor comandate. 

Modalitatea de plata cu cardul inseamna ca o comanda este achitata integral, online, prin cardul bancar, in momentul in care este plasata. Aceasta plata este realizata in conditii de siguranta. 

In cazul livrarii unui cadou direct catre o terta persoana, va rugam sa treceti la contact adresa dvs de mail. Plata va fi realizata in avans, prin card bancar, iar Vanzatorul va trimite factura fiscala direct catre Cumparator, pe adresa de mail, nu catre terta persoana.

Facturarea: Fiecare Comanda confirmata include specificatiile Bunurilor si Serviciilor, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate, preturile fiind identice cu cele specificate in mesajul de confirmare a Comenzii, iar factura va fi trimisa si atasata electronic, pe adresa de mail pe care a fost plasata comanda. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte si complete necesare emiterii facturii fiscale.

Transferul proprietatii: Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata in momentul livrarii acestora la adresa indicata (presupunand semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier) si a efectuarii platii aferente integrale.

Livrarea: Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele cuprinse in Comanda finalizata, respectand termenele de livrare stabilite si comunicate in momentul confirmarii Comenzii. Pentru livrare va fi aplicat tariful aferent metodei de livrare alese, comunicat pe Site in momentul plasarii Comenzii.

Vanzatorul va ambala corespunzator produsele si le va expedia, iar factura fiscala va fi trimisa electronic, atasata la mail, sau fizic.

In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primire, recomandam Cumparatorului sa refuze primirea acestora si sa semnaleze imediat acest incident prin intermediul sectiunii Contact de pe site. Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte va fi nula si nu va putea fi luata in considerare.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorul si ii va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. 

Daca informatiile furnizate de catre Cumparator in legatura cu livrarea sunt incomplete sau incorecte, Vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore Cumparatorul nu va corecta informatiile pentru a se stabili un nou termen de livrare, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.

Dreptul de returnare: Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/200 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.. In toate cazurile returnarii produselor, costurile de transport pentru returnare vor fi suportate de catre Cumparator.

In cazul in care a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.), taxele de transport vor fi suportate de Vanzator.

Renuntarea la cumpararea unui produs se va face in cel mult 30 de zile de la retur si in urmatoarele conditii:

  • produsele trebuie returnate sigilate;
  • starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum;
  • produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate).

In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate.

Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

Limitele raspunderii: YAVEZ UNLIMITED S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea neintrerupta si lipsita de deficiente a bunurilor si serviciilor prezentate pe Site.

Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale (expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deterioarea, nelivrarea sau livrarea eronata/impartiala, sau orice alt fel de probleme), in cazul in care acestea sunt cauzate de evenimente de forta majora (prin forta majora se inteleg imprejurari care au aparut ca urmare a unor situatii, circumstante sau evenimente extraordinare, inevitabile, neprevazute sau orice alt act in afara controlului partilor si care este recunoscut de lege ca fiind un caz de forta majora, cum ar fi cauze naturale: seisme, cataciclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, devarsari de fluvii, parasiri de albii, surpari de teren, caderi de copaci, stanci, ninsori abundente sau alte conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari, cauze umane precum starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte, greve neautorizate etc.

Litigii: Prezentul document este guvernat de legislatia romana aflata in vigoare. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare, scrise sau verbale, dintre partile amintite. Orice neintelegeri aparute se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu reusesc sa ajunga la un acord pe cale amiabila, se va apela pentru solutionare la instantele judecatoresti romanesti competente, de la sediul vanzatorului.

Contact: Pentru informatii sau nelamuriri legate de functionarea sau de continutul serviciilor Site-ului, ne puteti contacta la adresele din sectiunea Contact a site-ului.

Orice reclamatii legate de functionarea site-ului sau de continutul serviciilor Site-ului pot fi transmise prin e-mail la adresa [email protected].